Information till studerande

Lediga jobb

Ingå kommun söker vikarier och sommarjobbare till äldreomsorgen och småbarnspedagogiken. Läs mera på

småbarnspedagogiken: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vikarier-till-daghem-269840/

äldreomsorgen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vikarier-till-aldreomsorgen-270495/ eller

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sommarjobb-inom-aldreomsorgen-278796/

 

Seikkailupuisto Huippu etsii seikkailuohjaajaa

Servicehuset Hemmet i Åbo söker närvårdare till sommaren. Se hit alla ivriga sommarjobbare! Hemmet i Åbo söker nu dig, glada närvårdare, som vill arbeta med oss under sommarmånaderna! Meddela ditt intresse snarast möjligt så hörs vi! 

Visko Teepak söker sommarjobbare / Visko Teepak etsii kesäntyöntekijöitä

Part time job at wallpaper stdio Feathr

Vantaan Lastenliitto ry etsii kerho-ohjaajia

Vikariat inom barnomsorg och äldreomsorg i Åboland

Ofta använda verktyg

Wilma

I Wilma kan studerande göra kursval, uppfölja sina prestationer, läsa notiser och kommunicera med lärare.

Itslearning

ItsLearning är en webbaserad lärplattform och är samlingspunkten för att hantera och strukturera upp undervisningen.

Office 365

Office 365 erbjuder en uppsättning produkter från Microsoft. Tjänsten kombinerar molntjänster med lokalt körda applikationer.

Webmail

Webbaserad mail via Microsoft Outlook som är del av Office 365

Blanketten för att anmäla nära ögat-händelser, avvikelser och misstänkt mobbning

Här samlar Axxell in uppgifter om nära-ögat-situationer och avvikelser som uppstått i skolan eller under inlärning i arbete-perioden.

Aktuellt

Tillbaka

Information om coronavirusläget

Axxell uppdaterar information gällande coronavirusläget kontinuerligt då något nytt finns att informera. Vi följer hela tiden med myndigheternas meddelanden gällande läget med coronaviruset och uppdaterar våra anvisningar och åtgärder därefter. Utförligare information och anvisningar om coronaviruset finns på Institutet för hälsa och välfärds webbsida. Aktuella resemeddelanden kan läsas på utrikesministeriets webbplats. Sidorna uppdateras fortlöpande.

Undervisningen fortsätter som normalt i Axxell tillsvidare. Axxell tar inga egna beslut gällande stängning av skolan utan inväntar eventuella beslut från myndigheter. För studerande gäller att ta sig till skolan och delta i undervisningen. Blir studerande borta är det på den studerandes eget ansvar att se till att man kan följa med undervisningen och göra bl.a. de uppgifter som krävs. Lärarna sätter inte in extra resurser på detta.

Vi uppmanar alla våra studerande att kontinuerligt också följa med Wilma och Wilmas anslagstavla, vi uppdaterar informationen där efter hand som ny info kommer. Vår personal uppmanar vi att följa intranet och den information som uppdateras kontinuerligt där. Om du inte ännu är studerande eller personal och har frågor om t.ex. din ansökan eller kursstart eller motsvarande, kontakta den ansvariga läraren vars kontaktuppgifter du hittar på utbildningens sida i utbildningskatalogen. Du kan också skicka e-post till axxell@axxell.fi.